Genuint boende på Åreskutan

Enjoy the little things

Buustamon

Hos oss råder total avkoppling

Buustamon har 12 rum och totalt 26 bäddar med olika inredning. På sängen väntar en skön morgonrock och tofflor att tassa runt i. Hos oss är det som att bo hemma – fast borta. Dusch och toalett hittar ni i korridoren precis som i svunnen tid. Våra gäster har tillgång till relaxavdelning med bastu och varma utomhusbad varje eftermiddag. Här finns 3 dubbelrum med dubbelsäng, 7 tvåbäddsrum med väggfasta våningssängar och slutligen 2 trebäddsrum med 1 våningssäng och 1 enkelsäng.

För de som önskar ett mer avskilt boende, med möjlighet till självhushåll, finns vår stuga och lägenhet, Buustundra och Buuslya att tillgå där sängarna är bäddade och slutstäd ingår. Här finns också vår minisvit Buusnästet, 25 kvm med vardagsrum, pentry, toalett/dusch och sovrum med bred säng (140cm bred nertill och 90cm upptill). Med dem inräknade kan vi ta emot grupper på upp till 40 personer. Buustamon är perfekt för gruppen 8-40 personer som vill ha ett helt ställe för sig själva, bokningsbart året om.

Populärt hos oss är att Fira jul i Åre med nära och kära. Buustamon ordnar gärna sommar & höst bröllop april-nov samt vinter bröllop jan-feb v2-5, kika gärna på vårt erbjudande Fjällbröllop i Åre.

PAKET

Vintermys

Vintermys

Samla ihop gänget, boka några dagar med skidåkning ski in/out. Vårt hjärta brinner för god mat och smakfulla drycker som serveras framför brasan. Efter skidåkningen finns tillgång till bastu och varma utomhusbad och under tiden förbereder kockarna kvällens meny.

  • Frukost
  • Kvällens 2-rättersmeny
Boka
Må-bra-helg

Må-bra-helg

Träna & Vandra med My Martens! Helgen innehåller 4 x träningspass och en fjälltur med fika, men det finns också tid att besöka Åre by. Helgen passar dig som tycker om att träna utomhus, äta god mat och prova på nya saker.

  • Frukost
  • Kvällens 2-rättersmeny
  • Träningspass x 4
Boka

Nyhetsbrev


You are now subscribed