Genuint & mysigt på fjället

Enjoy the little things

Buustamon höst

Total avkoppling

Buustamon har 12 hotellrum, totalt 26 bäddar med olika inredning. På sängen väntar en skön morgonrock och tofflor att tassa runt i. Hos oss är det som att bo hemma – fast borta. Dusch och toalett hittar ni i korridoren precis som i svunnen tid. Våra gäster har tillgång till vår relaxavdelning med bastu och varma utomhusbad varje eftermiddag. Här finns 3 dubbelrum med dubbelsäng, 7 tvåbäddsrum med väggfasta våningssängar och slutligen 2 trebäddsrum med 1 våningssäng och 1 enkelsäng.

För de som önskar ett mer avskilt boende, med möjlighet till självhushåll, finns vår stuga och lägenhet, Buustundra 140 kvm och Buuslya 40 kvm att tillgå där sängarna är bäddade och slutstäd ingår. Här finns också vår minisvit Buusnästet, 25 kvm med vardagsrum, pentry, toalett/dusch och ett sovrum med 140 cm säng. Totalt kan vi ta emot grupper med övernattning på upp till 40 personer - året om.

Buustamon är det perfekta stället för 8-40 personer som vill ha ett helt ställe för sig själva!

Populärt hos oss är att Fira jul i Åre med nära och kära och julbordet börjar redan serveras 1:a advent. Buustamons restaurang kan ta emot 160 personer och vi ordnar mer än gärna sommar & höst fester/bröllop april-nov samt vinter bröllop jan-feb v2-5, kika gärna på vårt erbjudande Fjällbröllop i Åre.

Paket

Julbord på hög nivå

Julbord på hög nivå

Kombinera skidåkning på längden och tvären med vårt traditionella julbord med ett urval av det godaste goda och det finaste fina, allt det som vi tycker ska finnas på ett traditionellt julbord i Jämtland.

 • Frukost
 • Traditionellt Julbord
Boka
Vandring & Vita lakan

Vandring & Vita lakan

Njut av Åres natur, mat och upplevelser. Boka in två dagars vandring/aktiviteter med guldkant. Åreskutan bjuder på lättillgänglig vandring med storslagna vyer och här finns många andra aktiviteter att prova. Vi ser till att ni får alla bekvämligheter ni behöver.

 • Frukost
 • Kvällens 2-rättersmeny
 • Lunchryggsäck
Boka
Höstmys på fjället

Höstmys på fjället

Samla ihop nära och kära och kom upp på fjället i höst! Vandra, njut av bastu och varma utomhusbad medan kocken förbereder kvällens middag. Det är vad vi kallar avkoppling med hög mysfaktor.

 • Frukost
 • Kvällens 2-rättersmeny
 • Kvällens 3-rättersmeny
Boka
Bränneribesök på fjället

Bränneribesök på fjället

Besök ett av Sveriges minsta lagliga brännerier under sommaren och hösten. Besökaren får höra historien om byråkrati, sprittillverkning samt tillverkningsprocesser och avslutningsvis prova några av produkterna. Därefter serveras kvällens 3-rättersmeny i vår välrenommerade restaurang.

 • Frukost
 • Kvällens 3-rättersmeny
 • Bränneribesök med provning
Boka

Nyhetsbrev


You are now subscribed