Åreskutan 732 möh

Enjoy the little things

Buustamons Fjällgård ÅRE

Total avkoppling

Buustamon har 12 hotellrum, totalt 26 bäddar med olika inredning. På sängen väntar en skön morgonrock och tofflor att tassa runt i. Hos oss är det som att bo hemma – fast borta. Dusch och toalett hittar ni i korridoren precis som i svunnen tid. Våra gäster har tillgång till vår relaxavdelning med bastu och varma utomhusbad varje eftermiddag. Här finns 3 dubbelrum med dubbelsäng, 7 tvåbäddsrum med väggfasta våningssängar och slutligen 2 trebäddsrum med 1 våningssäng och 1 enkelsäng.

För de som önskar ett mer avskilt boende, med möjlighet till självhushåll, finns vår stuga och lägenhet, Buustundra 140 kvm och Buuslya 40 kvm att tillgå där sängarna är bäddade och slutstäd ingår. Här finns också vår minisvit Buusnästet, 25 kvm med vardagsrum, pentry, toalett/dusch och ett sovrum med 140 cm säng. Totalt kan vi ta emot grupper med övernattning på upp till 40 personer - året om.

Buustamon är det perfekta stället för 8-40 personer som vill ha ett helt ställe för sig själva!

Populärt hos oss är att Fira jul i Åre med nära och kära och julbordet börjar redan serveras 1:a advent. Buustamons restaurang kan ta emot 160 personer och vi ordnar mer än gärna sommar & höst fester/bröllop april-nov samt vinter bröllop jan-feb v2-5, kika gärna på vårt erbjudande Fjällbröllop i Åre.

Paket

Gourmet Getaway

Gourmet Getaway

Samla ihop gänget för en härlig upplevelse! Välkommen alla aktiva livsnjutare som vill fylla dagarna med aktiviteter som skidåkning men inte gå miste om matupplevelsen på kvällarna. Passar perfekt för att fira en födelsedag, ett bröllop eller om ni letar efter en minnesvärd upplevelse.

  • Frukost
  • Bränneribesök med provning
  • Kvällens upplevelsemeny (4 rätter)
Boka

Nyhetsbrev


You are now subscribed