fjällkonferens

Fjället runt knuten

Buustamon ligger i vackra Ullådalen, halvvägs upp på Åreskutan i storslagen fjällmiljö. Stället lämpar sig för sällskap 8 - 40 personer och har öppet året om. Här finner ni lugnet mitt på fjället med en personlig service, ett genuint boende och en fantastisk restaurang. En perfekt och inspirerande fjällmiljö för konferenser, kurser, teambuilding, kick off, event, ledningsgrupper eller annat firande. Boende i 12 dubbelrum totalt 24 bäddar (40 bäddar med våra externa stugor).

Nyhet! Boka utomhus Tentipin för lunch / middag / konferens / event >72 personer.

Hyr hela stället aug-nov 2024

Frukost
Gofika
Lunch inomhus / utomhus

Aktiviteter
* Vandring på fjället
* Cykla mountainbike
* Fjällridning / forspaddning / fiske
* Utflykt i närområdet

Relax, bastu & varma utomhusbad
Kvällens meny

Kontakta oss för en offert bokning@buusta.se

aktiviteter i åre

Fler exempel på aktiviteter »

collage med bilder från teamutveckling

Träna teamet

Vi erbjuder teamutveckling och ledarskapsutbildning, ensamt eller i kombination med fysisk aktivitet. I våra unika koncept Träna Teamet och Fysiskt Ledarskap kombinerar vi team- och/eller ledarutveckling med fysisk träning och hälsa.

Lite kort om våra handledare Ann & Maria
Med en kombination av energi, kunskap och erfarenhet har Ann ett handledarskap som utmanar och inspirerar. Ann har lång erfarenhet av att handleda och utbilda team, hon är certifierad UGL och UL-handledare, teamutvecklare samt utbildad samtalsledare och konflikthanterare.

Maria brinner för att utbilda och motivera andra människor till utveckling och positiv förändring. Hon har en gedigen bakgrund inom fysisk träning och är licencerad Personlig Tränare, certifierad Löpcoach och utbildad Funktionell Tränare. Maria jobbar med träning utifrån ett helhetsperspektiv där träning, vardag, vila, kost är viktiga faktorer.

Sammanfattningsvis erbjuder Ann & Maria utbildningar och föreläsningar inom:
– Ledarskap
– Medarbetarskap
– Grupprocess
– Konflikthantering
– Presentationsteknik
– Kommunikation & Feedback
– Stress
– Positiv Psykologi

som alla kan kombineras med fysisk träning och hälsa. Läs mer »

Er tid och möjlighet styr innehållet med fokus på utmaningar som stärker er grupp och i kombination med fantastiska måltider och inspirerande miljö. Kontakta Buustamon för ett upplägg.

 

Nyhetsbrev


You are now subscribed